Inscriere gimnaziu

Home » Gimnaziu » Inscriere gimnaziu

Preînscriere

Cererile de preînscriere se pot depune pe tot parcursul anului şcolar.

Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti are în componenţă clase de gimnaziu (V-VIII) şi liceu (IX-XII).
Pentru detalii în ceea ce priveşte oferta educaţională pentru Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti (gimnaziu), vă rugăm să luaţi legătura cu dna Farcas Alina (Admissions), telefonic, 0770.636.950, 021.327.5443, sau prin e-mail, admissions@ichb.ro

Criterii generale de Admitere

Media la purtare a elevilor care doresc să participe la examenul de admitere trebuie să fie zece (10/FB).

Repartizare clase cu profil matematică intensiv (2 clase, clasa a V-a)

Elevii vor susține două probe, doar din matematică, pe 04 si 25 martie. În funcție de punctajul la aceste două probe copiii vor intra sau nu la o clasă de matematică-intensiv (elevii trebuie sa participe la ambele examene deoarece punctajele se cumulează). Cei care nu intră la o clasă de matematică-intensiv vor putea susține și testele pentru clasele de engleză intensiv. Contractele pentru clasele de matematică-intensiv vor putea fi încheiate în maxim 2 săptămâni de la anunțarea rezultatelor.

Elevii acestor clase vor trece la finalul fiecărui an școlar printr-un proces de reevaluare, în urma căruia se va decide dacă vor rămâne în aceste colective în continuare.

Repartizare clase cu profil engleză intensiv (6 clase, clasa a V-a)

Pentru clasa a V-a: Aceste clase vor fi eterogene, cu copii cu diverse pasiuni, interese, inclinații. Media la examenul din 8 iunie 2024 nu va conta la distribuirea elevilor în clase ci doar pentru a stabili elevii care vor obține locurile disponibile pentru anul următor școlar.

Pentru clasele VI-VIII: elevii vor fi repartizați pe locurile libere dupa ce procesul de reînscriere cu elevii noștri se termină.

CLASADATAPROBETIP TESTNUMAR ITEMIDURATA
Clasele V+VI-VIII8 Iunie  2024Limba şi Literatura Română
Limba Engleză
Matematică
GrilăClasa a V-a,  a VI-a, a VII-a, a VIII-a: 
cate 20 de întrebări din cele trei materii (60 în total)
120 minute

! NU se acceptă contestaţii pentru rezultatul testărilor

Înscrierea

Înscrierea copilului se face după ce acesta este declarat admis în urma testării și după ce semnează contractul de școlarizare.