De ce ICHB Liceu

Home » Liceu » De ce ICHB Liceu

De ce să alegi ICHB

În fiecare familie, problema alegerii celei mai bune școli este una esențială și îndelung dezbătută, deoarece anii de liceu sunt definitori în formarea personalității tânărului adult. Noi toți ne dorim o lume mai bună și dacă vrem o societate bazată pe valori cum sunt respectul și profesionalismul atunci e bine să investim în educația copiilor, să le deschidem drumul în viață, iar ei să exploreze mai multe orizonturi pentru a ști să aleagă mai târziu.

Ne-am întrebat cum ar trebui să fie contextul educativ care ar putea oferi tot ceea ce are nevoie un elev, care sunt acele valori ale căror identificare, însușire, formare ar putea fi vitale pentru el și care apoi îi vor influența viitorul. Suntem convinși că ICHB va asigura dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră oferind pe lângă un învățământ de calitate și o educație spiritual adecvată

Ca liceu particular ne propunem să respectăm caracteristicile unei bune educații: punem accent pe elevi, urmărim dezvoltarea calităților umane iar procesul de predare-învățare-evaluare este personalizat, se adaptează particularităților fiecărui copil în parte.
ichb deshidere an scolar

Corpul profesoral pe lângă predarea disciplinelor de studiu cu multă pricepere și cu o pregătire foarte bună, le insuflă copiilor și valori morale esențiale în dezvoltarea acestora.

Dotarea materială a liceului, laboratoarele, biblioteca, sala festivă, cantina, toate impreună completează cu succes munca profesorilor asigurând un standard de întaltă calitate întregului proces educațional desfășurat la ICHB. De asemenea, îi oferim copilului dumneavoastră un mediu școlar sigur, civilizat și o colectivitate în care să se dezvolte frumos.

Dispunem de un număr mare de cluburi interactive, unde copiii sunt îndrumați de profesorii de specialitate și ore suplimentare special concepute în vederea susțineri examenului de Bacalaureat.

Calitatea actului educațional este măsurabilă în mai multe moduri. Unul dintre aceste criterii este numărul de elite pe care îl pregătește școala. Aici elevii sunt încurajați să participe la programe de pregătire realizate de profesori pentru a obține cele mai bune rezultate la olimpiadele naționale și internaționale.

Cunoștințele acumultate în timpul liceului sunt hotărâtoare. Ele vor dăinui, lăsându-și amprenta asupra personalității fiecărui elev în parte, și astfel, el va putea spune cu mândrie că a avut șansa să fie elevul Liceului Teoretic Internațional de Informatică București.