Sponsorizeaza performanta

Home » My ICHB » Sponsorizeaza performanta

Ca instituție de învățământ ne-am luat angajamentul de a oferi elevilor noștri șansa de a studia într-un mediu educațional cu standarde înalte, cu un colectiv de profesori atent selectionați și dedicați carierei didactice și pregătirii elevilor, astfel încât să descoperim și să valorificăm întregul potențial al elevilor. Atât pe plan educațional, cât și social, le insuflâm elevilor noștri coordonate ce țin de onestitate, toleranță, compasiune și responsabilitate.

An de an, liceul nostru se mândrește cu performanțe deosebite atât la olimpiadele naționale și internaționale cât și la concursuri din diverse domenii: teatru, muzică, dans, sport, limbi străine, șah, IT, încurajând elevii să-și valorifice potențialele la cel mai înalt nivel. Școala noastră este școala cu cele mai multe și frumoase rezultate la naționalele de: matematică, informatică, fizică și chimie. 

Dacă doriți să ne fiți alături, vă rugăm să completați Formularul 230 și să faceți parte din Familia ICHB a performanței. 

Declarația sau formularul 230 reprezintă cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 3,5% din impozitul anual datorat. O dată pe an, ai șansa să contribui la continuarea unor proiecte comunitare importante, iar alături de colegi și prieteni să faci bine. Ai timp până în 25 mai 2022 să ajuți la realizarea unor fapte bune, care contează.

Ce este Declarația 230 și cine trebuie să o completeze

Formularul se completează şi se depune de către persoanele fizice care: