Cariera

Home » Cariera

Rolul echipei departamentului de carieră la ICHB

ICHB Pallady dispune de doi consilieri de facultăți și carieră, care supraveghează dezvoltarea personală, pregătirea universitară, alegerile în carieră și a universităților, precum și procesul de înscriere la universitate a studenților din clasele IX-XII. În timp ce un consilier este repartizat elevilor din clasele a IX-a și a X-a, altul se ocupă de elevii de clasa a XI-a și de seniori. Ambii consilieri se întâlnesc cu elevii, personalul, administrația și părinții pentru a răspunde cererii acestora.

Pregătirea pentru carieră și universitate

Școlile noastre au îmbunătățit serviciile care sunt disponibile la toate filialele și sunt benefice pentru viitorul elevilor noștri. Oferim îndrumări pentru dezvoltarea carierei și pregătirea universitară a studenților noștri. Scopul cel mai evident al serviciului de carieră este de a spori cunoștințele studenților noștri despre traseele carierei și pregătirea universitară de a modela viitorul studenților noștri.
 
Consilierea în carieră și orientarea în carieră joacă un rol important în licee. Elevii pot începe pregătirile universitare încă în anii incipienți ai liceului, explorând cariere și specializări, învățând despre costurile de școlarizare și toate celelalte detalii. Elevii noștri pot beneficia de serviciile Departamentului de carieră ICHB în timp ce construiesc eseul, caută internship-uri, înființează cluburi, organizează activități și aplică la universități.
 
Departamentul de carieră efectuează teste psihometrice MAPP pentru a identifica interesele studenților și pentru a descoperi capacitățile elevilor în conformitate cu interesul lor de a:
 
  • Construi un plan de carieră/foaie de parcurs.
  • Alege și selectează un anumit flux în funcție de interesul și capacitatea și aptitudinile lor.
  • Opta pentru ceea ce au nevoie pentru viitorul lor.
  • Răspunde la întrebări
  • Decide despre facultate și universitate, dacă este posibil.

it’s your future. make it happen!

Orientare universitară

Având până acum peste 1800 de absolvenți, ICHB este binecunoscut de universitățile de top atât din străinătate, cât și din România. Consilierul se întâlnește cu studenții din clasa a 12-a individual sau în grupuri pentru a-i ajuta cu cererile lor pentru universitățile din SUA, Marea Britanie sau orice altă țară. ICHB folosește Common Applications au Coalition pentru universitățile din SUA sau UCAS pentru cele din Marea Britanie.

Prin e-mailurile trimise prin Educare, consilierii informează studenții și părinții despre reprezentanții universităților în campus, discuțiile despre carieră și alte evenimente relevante. În mod regulat pe tot parcursul anului, consilierii vorbesc cu toți studenții despre pregătirea universitară sau aplicațiile lor. Studenților și părinților li se reamintește să selecteze opțiunile, să caute oportunități de a iniția unele activități, să deschidă cluburi conduse de studenți, să organizeze activități, să viziteze universități cu părinții și să își construiască CV-ul.

ICHB se mândrește cu 14 cluburi conduse de liceeni, ceea ce dovedește inițiativa și abilitățile de conducere ale elevilor noștri.
Elevii actuali ai ICHB pot solicita o copie oficială a foii matricole sau a altor documente școlare la secretariat. Elevii de clasa a XII-a care aplică la programele de școală de vară sau la universități trebuie să treacă pe la biroul consilierului respectiv pentru estimarea notelor, modele de scrisori de intenție sau orice alt document solicitat.

Contact

Elevii/părinții pot face o programare cu consilierii trimițând un e-mail pe adresa: career.counselor@ichb.ro

Stimați părinți sau invitați, dacă doriți să vă alăturați discuțiilor noastre despre carieră (Career Talks) sau să faceți o prezentare legată de meseria dvs, vă rugăm să luați legătura cu dna Farcas Alina pe adresa: admissions@ichb.ro. Vom fi bucuroși să vă vedem în campusul nostru.

Reprezentanți ai Universităților, am fi bucuroși să găzduim o vizită a dvs în campusul nostru. Vă rugăm să ne contactați pe adresa noastră electronică de consiliere generală career.counselor@ichb.ro și noi vom reveni cu un răspuns.

Nu în ultimul rând, dorim ca elevii noștri să aibă succes în viitor ca potențiali studenți. Putem reuși doar unindu-ne forțele!